Uddannelsen

Mere end en salgsuddannelse!

Som salgselev hos os kan du se frem til at få en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som veksler mellem spændende skoleophold og praktik. Uddannelsen består af fire skoleforløb af to ugers varighed, hvor du sammen med resten af koncernens elever bliver undervist i naturskønne omgivelser på Himmerland Golf & Spa Resort. På den måde kan du møde dine nye kolleger og få nye bekendtskaber på tværs af kæderne og geografiske placeringer.

Med en salgselevuddannelse hos os sikrer vi dig et solidt teoretisk fundament samt praktisk erfaring. Ud over at du lærer om butiksdrift, koncept og salg, følger du et talentspor i salgsledelse. Dette åbner nye døre for din fremtidige karriere, idet sporet giver dig kompetencer til at varetage opgaver af personalemæssig karakter – eksempelvis som afdelingsleder.

Du får en fast plads på sælgerteamet i butikken, hvor vi arbejder som et hold. Vi støtter dig gennem uddannelsen og hjælper dig til at blive en kompetent supersælger. Du får salgs- og produkttræningsforløb og mulighed for at prøve kræfter med alle produktområder i butikken. Du lærer at mestre salgets faser og får de rette spørgeteknikker til at kunne afdække kundens behov og derigennem skabe en god købsoplevelse og finde den bedste løsning til kunden.

Gør salgskarriere inden for Danmarks største bolighus-koncern
Med en salgselevuddannelse hos IDEmøbler/ILVA får du en unik mulighed for at blive en del af en stor koncern, hvor karrieremulighederne er mange. En koncern, hvor vi arbejder som et hold, og hvor vi giver plads til dem, som vil fremad – det er kun dit salgstalent, der sætter grænserne for dine videre karrieremuligheder i koncernen.

Kunden i fokus